A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664336.4298.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Preotul Constantin Necula, atac dur la alesii tari: „Eu as desfiinta Guvernul! asta e holocaust impotriva romanilor”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-05-2015, ora 10:03

Preotul Constantin Necula, atac dur la alesii tari: „Eu as desfiinta Guvernul! asta e holocaust impotriva romanilor”

Articol de Madalina Irimia
Preotul Constantin Necula, consilierul Mitropolitului Ardealului, Laurentiu Streza, a criticat in cadrul unei conferinte faptul ca autoritatile romane nu fac nimic pentru a salva Institutul Cantacuzino. ”Eu as desfiinta Guvernul. Serios, asta e un atac la siguranta nationala. Sa desfiintezi Institutul Cantacuzino ca sa aduci pe piata vaccinuri expirate asta nu inseamna sa-ti supui poporul la un holocaust?”, a spus preotul Necula.

Preotul Constantin Necula a vorbit in cadrul unei conferinte pe care a sustinut-o la Bucuresti despre situatia Institutului Cantacuzino, unul dintre cei mai apreciati producatori de imunologice din lume in perioada comunismului, vreme in care pe poarta institutului ieseau lunar pana la 3 milioane de doze de vaccin.

"Cand medicina mi-a propus falsi idoli ai vaccinurilor si s-a pus in slujba lui Big Pharma, pot sa mai am incredere in ea? Eu in medicul meu de familie am. Pentru ca nu mi-a impus niciodata un vaccin care nu era clasic. O medicina pusa in slujba omului e cu totul si cu totul alta decat o medicina pusa in slujba Big Pharma. Eu sunt in favoarea vaccinurilor facute de medicina romaneasca. Eu as desfiinta Guvernul. Serios, asta e un atac la siguranta nationala. Sa desfiintezi Institutul Cantacuzino ca sa aduci pe piata vaccinuri expirate asta nu inseamna sa-ti supui poporul la un holocaust? Dar asa e dintotdeauna cand primeaza lozul. Niste nemernici! Ganditi-va cat castiga unii la aducerea unui vaccin din Franta. Nu? Asta e o batalie pe bani, nu pe sufletele noastre", a spus parintele Constantin Necula.

La aproape un secol de la infiintare, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie „Cantacuzino” este o umbra a ceea ce a fost chiar si in perioada comunismului.

Institutul ”Cantacuzino si-a inceput declinul in februarie 2010, dupa ce Agentia Nationala a Medicamentului (ANM) i-a retras autorizatia de punere pe piata a produselor injectabile, inclusiv a vaccinurilor, intrucat ii expirase standardul de bune practici de fabricatie. in aceste conditii, unele programe nationale de imunizare au fost blocate timp de mai multe luni, iar autoritatile au fost obligate sa importe vaccin. Anul 2012 a fost primul in care nu au mai fost folosite vaccinuri de la Institutul Cantacuzino in campania de imunizare gratuita impotriva gripei, dupa ce, in ianuarie 2012, multe loturi cu doze fabricate aici au fost retrase, din cauza unei concentratii scazute a tulpinei B, linia de productie a fiolelor fiind ulterior inchisa. In 2013, productia a fost reluata, fiind realizate primele 600.000 de doze. Chiar si asa, la sfarsitul anului, ANM a anuntat Institutul Cantacuzino ca vaccinul antigripal nu poate fi pus pe piata, intrucat au fost descoperite probleme.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii