A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833315.3849.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Premierul Victor Ponta anunta restructurarea Guvernului. O noua formatiune politica va intra la guvernare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
25-11-2014, ora 14:07

Premierul Victor Ponta anunta restructurarea Guvernului. O noua formatiune politica va intra la guvernare

Articol de Cristian Amariei
Premierul Victor Ponta a anuntat restructurarea Guvernului in perioada imediat urmatoare, insa doar dupa ce legea bugetului de stat pe 2015 va fi aprobata in Parlament, adica dupa 10 decembrie 2014.

Ponta a precizat ca "anumite portofolii" vor fi schimbate, iar PLR, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, va fi cooptat la guvernare.

De asemenea, premierul a tinut sa precizeze ca, pana pe 10 decembrie ,"prioritar" este bugetul de stat pe 2015 si abia dupa aceea se va realiza si "improspatarea Guvernului".

Victor Ponta a anuntat ca, dupa sosirea delegatiei FMI si a Comisiei Europene la Bucuresti, proiectul de buget pe 2015 va ajunge in Parlament pe 10 decembrie. ”Imediat dupa buget, voi propune in discutia cu coalitia o restructurare a Guvernului, in asa incat si PLR sa fie reprezentat la nivel de ministri in cadrul Guvernului”, a spus Ponta.

El a mentionat ca, prin prevederile constitutionale, in momentul in care o alta formatiune politica intra in componenta Guvernului este nevoie de un vot in Parlament pe noua formula de Executiv.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii