A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664431.1387.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Premierul Republicii Moldova exclude demisia si admite ca politicienii au o ultima sansa de a restaura increderea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-01-2016, ora 12:34

Premierul Republicii Moldova exclude demisia si admite ca politicienii au o ultima sansa de a restaura increderea

Articol de Madalina Irimia
Noul premier moldovean, Pavel Filip, a recunoscut intr-un interviu pentru BBC ca politicienii de la Chisinau au o ultima sansa de a restaura increderea opiniei publice in clasa politica si a respins apelurile protestatarilor la demisie, avertizand ca nu va tolera manifestatiile violente.

Peste 20.000 de persoane au protestat duminica la Chisinau, denuntand legaturile lui Pavel Filip cu oligarhi puternici din tara.

Republica Moldova se confrunta cu o criza politica de peste un an, de cand a fost descoperita disparitia din trei banci a unui miliard de dolari, echivalentul unei optimi din PIB-ul tarii.

In primul sau interviu pentru presa internationala, Filip a declarat pentru BBC ca demisia sa ar face si mai mult rau tarii. "Ne-am putea regasi intr-o criza economica si sociala profunda. Este posibil ca Republica Moldova sa nu poata plati salariile si pensiile timp de patru luni", a afirmat el.

Filip a fost votat de Parlament in circumstante controversate saptamana trecuta, la cateva luni dupa ce fostul premier Vlad Filat a fost arestat pentru frauda bancara, iar succesorul sau, Valeriu Strelet, a fost demis printr-o motiune de cenzura in octombrie.

Continuarea pe mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii