ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
13-03-2011, ora 18:57

Premierul Emil Boc a fost huiduit la Constanta

Articol de Alexandra Stefanescu

Sambata aproximativ 100 de protestatari au boicotat alegerile PD-L de la Constanta. Dupa sustinerea discursului, premierul Emil Boc s-a retras pe usa din spate, nevrand sa dea ochii cu protestatarii din fata institutiei, si s-a indreptat spre mall, pentru a-si face cumparaturile.

Potrivit Adevarul, sindicalistii adunati in fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta, supravegheati indeaproape de forte de ordine, au scandat "Hotii!", "Incompetenta si nesimtire guvernamentala - Lichele!", "Boc si acolitii lui sa se duca dracului!". Conform NewsIn, in timpului discursului sustinut in fata organizatiei judetene, Emil Boc a declarat ca principala sarcina a noii conduceri a filialei este castigarea alegerilor locale din 2012. "Aveti oameni capabili, mai buni decat Radu Mazaresi Nicusor Constantinescu! Aveti oameni capabili, cunosc multi oameni din PD-L care pot fi mai buni decat Radu Mazare si Nicusor Constantinescu", a afirmat Boc. Premierul Emil Boc a tinut sa reaminteasca de realizarile Guvernului pe care il conduce. "La bugetari avem o crestere salariala in acest an. Avem asigurata sustinerea sistemului de pensii prin masurile pe care le-am luat, iar pentru peste 1,5 milioane de pensionari din grupele I si II de munca se poate vorbi de o crestere a pensiilor", a sustinut Boc. Premierul a mai vorbit si despre investitiile in Romania, subliniind ca 11 miliarde de euro din bani europeni sunt alocati pentru proiecte de infrastructura, iar o parte din acesti bani ajunge in judetul Constanta, premierul dand ca exemplu autostrada Constanta - Cernavoda, soseaua de centura a municipiului Constanta si reabilitarea caii ferate. Prim-ministrul Emil Boc a tinut sa sublinieze, in fata participantilor la Consiliul de Coordonare al PD-L Constanta, ca tot ce spun sindicatele legat de Codul Muncii nu este adevarat. "In Codul Muncii salariatul este protejat in continuare, iar angajatorii pot angaja mai usor. Nimic din ceea ce spun sindicalistii pe acest subiect nu este adevarat. Legea ii va apara pe toti cei care muncesc, iar angajatorii care vor utiliza munca la negru vor avea o sanctiune aspra - amenda penala sau inchisoare", a conchis Boc.

     
Tag-uri:

Sambata aproximativ 100 de protestatari au boicotat alegerile PD-L de la Constanta. Dupa sustinerea discursului, premierul Emil Boc  s-a retras pe usa din spate, nevrand sa dea ochii cu protestatarii din fata institutiei, si s-a indreptat spre mall, pentru a-si face cumparaturile.

, Potrivit Adevarul, sindicalistii adunati in fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta, supravegheati indeaproape de forte de ordine, au scandat "Hotii!", "Incompetenta si nesimtire guvernamentala - Lichele!", "Boc si acolitii lui sa se duca dracului!". Conform NewsIn, in timpului discursului sustinut in fata organizatiei judetene, Emil Boc a declarat ca principala sarcina a noii conduceri a filialei este castigarea alegerilor locale din 2012. "Aveti oameni capabili, mai buni decat Radu Mazaresi Nicusor Constantinescu! Aveti oameni capabili, cunosc multi oameni din PD-L care pot fi mai buni decat Radu Mazare si Nicusor Constantinescu", a afirmat Boc. Premierul Emil Boc a tinut sa reaminteasca de  realizarile Guvernului pe care il conduce. "La bugetari avem o crestere salariala in acest an. Avem asigurata sustinerea sistemului de pensii prin masurile pe care le-am luat, iar pentru peste 1,5 milioane de pensionari din grupele I si II de munca se poate vorbi de o crestere a pensiilor", a sustinut Boc. Premierul a mai vorbit si despre investitiile in Romania, subliniind ca 11 miliarde de euro din bani europeni sunt alocati pentru proiecte de infrastructura, iar o parte din acesti bani ajunge in judetul Constanta, premierul dand ca exemplu autostrada Constanta - Cernavoda, soseaua de centura a municipiului Constanta si reabilitarea caii ferate. Prim-ministrul Emil Boc a tinut sa sublinieze, in fata participantilor la Consiliul de Coordonare al PD-L Constanta, ca tot ce spun sindicatele legat de Codul Muncii nu este adevarat.  "In Codul Muncii salariatul este protejat in continuare, iar angajatorii pot angaja mai usor. Nimic din ceea ce spun sindicalistii pe acest subiect nu este adevarat. Legea ii va apara pe toti cei care muncesc, iar angajatorii care vor utiliza munca la negru vor avea o sanctiune aspra - amenda penala sau inchisoare", a conchis Boc. 

" title="Stiri despre Potrivit Adevarul, sindicalistii adunati in fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta, supravegheati indeaproape de forte de ordine, au scandat "Hotii!", "Incompetenta si nesimtire guvernamentala - Lichele!", "Boc si acolitii lui sa se duca dracului!". Conform NewsIn, in timpului discursului sustinut in fata organizatiei judetene, Emil Boc a declarat ca principala sarcina a noii conduceri a filialei este castigarea alegerilor locale din 2012. "Aveti oameni capabili, mai buni decat Radu Mazaresi Nicusor Constantinescu! Aveti oameni capabili, cunosc multi oameni din PD-L care pot fi mai buni decat Radu Mazare si Nicusor Constantinescu", a afirmat Boc. Premierul Emil Boc a tinut sa reaminteasca de  realizarile Guvernului pe care il conduce. "La bugetari avem o crestere salariala in acest an. Avem asigurata sustinerea sistemului de pensii prin masurile pe care le-am luat, iar pentru peste 1,5 milioane de pensionari din grupele I si II de munca se poate vorbi de o crestere a pensiilor", a sustinut Boc. Premierul a mai vorbit si despre investitiile in Romania, subliniind ca 11 miliarde de euro din bani europeni sunt alocati pentru proiecte de infrastructura, iar o parte din acesti bani ajunge in judetul Constanta, premierul dand ca exemplu autostrada Constanta - Cernavoda, soseaua de centura a municipiului Constanta si reabilitarea caii ferate. Prim-ministrul Emil Boc a tinut sa sublinieze, in fata participantilor la Consiliul de Coordonare al PD-L Constanta, ca tot ce spun sindicatele legat de Codul Muncii nu este adevarat.  "In Codul Muncii salariatul este protejat in continuare, iar angajatorii pot angaja mai usor. Nimic din ceea ce spun sindicalistii pe acest subiect nu este adevarat. Legea ii va apara pe toti cei care muncesc, iar angajatorii care vor utiliza munca la negru vor avea o sanctiune aspra - amenda penala sau inchisoare", a conchis Boc. 

">Potrivit Adevarul, sindicalistii adunati in fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta, supravegheati indeaproape de forte de ordine, au scandat "Hotii!", "Incompetenta si nesimtire guvernamentala - Lichele!", "Boc si acolitii lui sa se duca dracului!". Conform NewsIn, in timpului discursului sustinut in fata organizatiei judetene, Emil Boc a declarat ca principala sarcina a noii conduceri a filialei este castigarea alegerilor locale din 2012. "Aveti oameni capabili, mai buni decat Radu Mazaresi Nicusor Constantinescu! Aveti oameni capabili, cunosc multi oameni din PD-L care pot fi mai buni decat Radu Mazare si Nicusor Constantinescu", a afirmat Boc. Premierul Emil Boc a tinut sa reaminteasca de  realizarile Guvernului pe care il conduce. "La bugetari avem o crestere salariala in acest an. Avem asigurata sustinerea sistemului de pensii prin masurile pe care le-am luat, iar pentru peste 1,5 milioane de pensionari din grupele I si II de munca se poate vorbi de o crestere a pensiilor", a sustinut Boc. Premierul a mai vorbit si despre investitiile in Romania, subliniind ca 11 miliarde de euro din bani europeni sunt alocati pentru proiecte de infrastructura, iar o parte din acesti bani ajunge in judetul Constanta, premierul dand ca exemplu autostrada Constanta - Cernavoda, soseaua de centura a municipiului Constanta si reabilitarea caii ferate. Prim-ministrul Emil Boc a tinut sa sublinieze, in fata participantilor la Consiliul de Coordonare al PD-L Constanta, ca tot ce spun sindicatele legat de Codul Muncii nu este adevarat.  "In Codul Muncii salariatul este protejat in continuare, iar angajatorii pot angaja mai usor. Nimic din ceea ce spun sindicalistii pe acest subiect nu este adevarat. Legea ii va apara pe toti cei care muncesc, iar angajatorii care vor utiliza munca la negru vor avea o sanctiune aspra - amenda penala sau inchisoare", a conchis Boc. 

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii