A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833358.6182.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prefectul de Neamt a fost ranit grav intr-un accident. O persoana si-a pierdut viata. Prefectul va fi transferat la o unitate medicala din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-01-2014, ora 12:28

Prefectul de Neamt a fost ranit grav intr-un accident. O persoana si-a pierdut viata. Prefectul va fi transferat la o unitate medicala din Iasi

Articol de Cristian Amariei

Prefectul judetului Neamt, George Lazar, implicat, marti, intr-un accident rutier pe DN 15 D, este grav ranit si a fost transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la o unitate medicala din Iasi.

Conform sursei citate, prefectul se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Touareg care apartine Consiliului Judetean, iar in masina cu acesta mai era un tanar de 21 de ani, din Roman.

Purtatorul de cuvant al Politiei Neamt a precizat ca masina condusa de prefect a fost lovita de un autoturism Dacia Logan al carui sofer s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, in conditii de carosabil umed.

In urma impactului, soferul autoturismului Dacia a murit, iar prefectul George Lazar a fost grav ranit. Tanarul aflat in masina cu prefectul a fost ranit usor.

Atat prefectul, cat si celalalt barbat au fost transportati la Spitalul Municipal de Urgenta Roman.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Neamt, Elena Bulgarea, prefectul este in stare grava si urmeaza sa fie transferat la o unitate medicala din Iasi.

Accidentul s-a produs pe Drumul National 15D, intre localitatile Horia si Dulcesti.

Prefectul judetului Neamt, George Lazar, are 33 de ani.

Sursa: Mediafax

Foto: zch.ro

     
Tag-uri: prefect, Neamt, accident
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii