A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664355.6566.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prajiturile care te fac sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2016, ora 16:14

Prajiturile care te fac sa slabesti

Articol de Madalina Irimia
O companie din Marea Britanie a inventat un tip de prajituri care au acelasi gust ca prajiturile normale dar care ajuta metabolismul si nu au calorii multe.

Prajiturile au fost inventate dupa ce au fost combinate mai multe retete italienesti si sunt produse de firma Klever Kalories care apartine unei foste contabile.

Ingredientele folosite sunt asemanatoare cu cele folosite in batoane pentru slabit si bauturi energizante. Acestea includ L-carnitina, guarana, ceai verde, care ofera metabolismului un impuls si creste temperatura corpului.

Prajiturile minune au maxim 150 de calorii si se pot gasi sortimente cu cocos, crema de vanilie, miere, caise, varietati de tiramisu, ciocolata si crema de zahar ars.

Cu toate acestea, Charlotte Stirling-Reed, expert în nutritie, Charlotte Stirling-Reed, este de parere ca aceste prajituri prezinta si anumite riscuri. “Din pacate nu exista o pastila minune care sa te faca sa slabesti. Sfatul meu este sa ne pastram forma fizica buna printr-o dieta echilibrata si prin activitate fizica”, a explicat ea.

Sursa: lyla.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii