ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-01-2016, ora 09:56

Povestea uluitoare a fetei care traieste fara corp: cazul sau e unic in lume!

Articol de Madalina Irimia
Caz unic in lume! Rahama Haruna este o femeie de 19 ani din Nigeria care sufera de o boala rara din cauza careia corpul ei nu s-a dezvoltat. Nu are picioare, iar trupul sau masoara doar cativa centimetri!

Cand fata a venit pe lume, medicii locali nu i-au dat nici o sansa ca va trai, fiindca s-a “nascut sub un blestem”, scrie ziarul “El Mundo”. Totusi, Rahama Haruna a rezistat miraculos. Nu are decat capul si bratul drept dezvoltate normal. Inca este imbracata in scutece si traieste intr-o galeata verde de plastic. Fratele ei de 14 ani o cara zilnic 25 km, din satul lor, Makole, pana in orasul Kano, unde Rahama cere de pomana trecatorilor.

Toata lumea este socata cand o vede traind in asemenea conditii. Fata a explicat ca viata ei nu a fost usoara, ca nu poate face multe lucruri singura, dar e fericita ca traieste. A acceptat situatia in care se afla. “Am invatat sa cresc fara prieteni. Membrii familiei sunt singurii mei apropiati”, a povestit Rahama.

Fata, care are o voce stinsa, surade fericita ca inca este in viata si isi misca incet singura ei mana. “Medicii ne-au spus ca sufera de o boala care nu se poate vindeca”, a marturist fratele ei, Fahad, relateaza click.ro. Doctorii care au consultat-o nu au stiut sa explice din ce cauza corpul sau nu s-a dezvoltat. Fata ar mai fi avut si un frate care suferea de aceeasi boala si a murit. Recent, omul de afaceri Alhaji Ibrahim M. Jirgi a fost foarte impresionat de povestea ei si i-a donat un scaun cu rotile.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii