A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675123.8009.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Povestea romanului care a creat cel mai vandut produs romanesc in strainatate. „Daca ne uitam de unde am plecat, ni se pare ca este o viata de om”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-10-2016, ora 08:52

Povestea romanului care a creat cel mai vandut produs romanesc in strainatate. „Daca ne uitam de unde am plecat, ni se pare ca este o viata de om”

Articol de Cristian Amariei
Statutul de cel mai admirat CEO in 2016 se leaga strans de evolutia Bitdefender, care a devenit pe parcursul a 15 ani cel mai vandut produs romanesc de peste hotare. Florin Talpes a fost prezent in top 10 in toate cele sase editii anterioare ale catalogului 100 cei mai admirati CEO din Romania, dar anul acesta a primit cel mai mare numar de voturi din partea mediului privat de afaceri. Ce inseamna pentru antreprenorul roman aceasta recunoastere?

„Sotia mea cauta profesori foarte buni si intreba, «Cum ii gasim?», «Care sunt criteriile prin care sa ii alegem?» Raspunsul este dat de comunitate: aceasta stie care sunt profesorii cei mai buni, totul este sa te adresezi acesteia, asa ca, daca eu am ajuns sa fiu vazut drept unul dintre profesorii buni, este extraordinar, este o onoare pentru noi, cei de la Bitdefender. Vorbim despre oamenii din comunitatea de afaceri, care sunt ei deja oameni exceptionali ai comunitatii la modul general, daca ei spun despre noi ca suntem bine, ca ne plac si ca ne apreciaza, este minunat – suntem printre printre cei admirati intr-o comunitate care este ea insasi admirata.”

Este raspunsul dat de Florin Talpes, antreprenorul din spatele „celui mai exportat” produs romanesc, asa cum am descris Bitdefender in mai multe articole ale revistei, cand a aflat ca a fost ales cel mai admirat manager din Romania. A folosit exemplul printr-o analogie cu dezvoltarea afacerii sotiei sale, Mariuca Talpes, Intuitext, axata pe dezvoltarea de produse pe piata educatie din Romania. Impreuna cu ea a pus la inceputul anilor ‘90 bazele a ce avea sa fie Bitdefender si care i-au adus statutul de „cel mai admirat”, ce vine cu „incredere, foarte multa incredere”, potrivit antreprenorului.

Discutia are loc in biroul lui Florin Talpes, decorat utilitar si printre cele mai mici pe care le-am vazut la un interviu cu un CEO; atat incaperea, cat si biroul propiu-zis, amplasat langa fereastra si pe care este loc doar de PC. Poarta un tricou negru incriptionat cu logoul Bitdefender – de altfel, in discutiile cu presa in care l-am vazut de-a lungul timpului purta, fara exceptie, un astfel de tricou, variind doar culoarea. Discursul lui este usor de inteles: explica pe indelete si cea mai recent lansata tehnologie a companiei, cat si concepte mai usoare, legate de domeniul in care activeaza, piata de outsourcing de pilda.

Citeste continuarea in Business Magazin
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii