A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818038.7995.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Povestea pustiului de 8 ani care si-a transformat pasiunea intr-un business de 18 miliarde de dolari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-12-2012, ora 08:08

Povestea pustiului de 8 ani care si-a transformat pasiunea intr-un business de 18 miliarde de dolari

Articol de Madalina Irimia

In 1844, in Pittsburgh, Pennsylvania, se nastea Henry Heinz, cel care avea sa devina mai tarziu fondatorul conglomeratului cu acelasi nume, unul dintre cei mai mari retaileri din industria alimentara. Nascut intr-o familie de imigranti cu opt copii, Heinz a pus bazele unei afaceri de referinta in Statele Unite, pe cand avea o varsta frageda, scrie Business Insider.

Anul trecut, compania americana Heinz a raportat vanzari de peste 11 miliarde de dolari. Istoria grupului este una extrem de interesanta, cu atat mai mult cu cat fondatorul sau a creat-o, practic, dintr-o joaca de copil. La 25 de ani, Henry infiinta o alta companie, de data aceasta, cu acte in regula si din dorinta de a face bani.

Henry Heinz avea doar sase ani cand o ajuta pe mama sa, Anna Margaretha Heinz, sa lucreze gradina amenajata in curtea casei lor din Pittsburgh, Pennsylvania (SUA). Doi ani mai tarziu, Henry a inceput sa le vanda vecinilor legumele produse de pe urma micii lor recolte. Le distribuia in cosuri mici de rafie.

La nou ani isi gatea deja propriul sos de hrean (dupa o reteta de-a mamei sale), pe care il comercializa mai apoi clientilor din imprejurimi, relateaza Business Insider.

Integral pe incont.ro

Foto: socialcommercetoday.com

     
Tag-uri: pasiune, business, avere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii