A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631328.8311.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Povestea incredibila de dragoste de pe frontul din centrul Kievului!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2014, ora 17:06

Povestea incredibila de dragoste de pe frontul din centrul Kievului!

Articol de Madalina Irimia

O poveste de dragoste s-a infiripat in mijlocul evenimentelor violente din centrul Kievului, cand zeci de oameni au murit. Lidia Pankiv are 24 de ani, este jurnalista si a protestat in strada pentru inlaturarea lui Viktor Ianukovici.

Lidia este una dintre miile de manifestanti iesiti in strada, dar ea a ajuns cunoscuta in Ucraina si in lumea intreaga dupa ce s-a indragostit de unul dintre politistii care tineau piept protestatarilor. Practic, intre ea si unul dintre cei pe care ii considera principalii dusmani s-a infiripat o poveste de dragoste.

"Eram aproape de baricade, de politie, cand am primit un telefon de la o prietena care ma ruga sa o ajut sa-si gaseasca prietenul arestat. Voia sa scriu ceva si i-am dat din nou numarul de telefon, numar pe care l-am repetat in gura mare de doua ori pentru ca era un zgomot infernal", a povestit Lidia.

Integral pe observator.tv

     
Tag-uri: poveste, cuplu, Kiev
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii