A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664996.6242.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Povestea emotionanta a fetitei care a trait 10 ani in salbaticie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-09-2013, ora 06:16

Povestea emotionanta a fetitei care a trait 10 ani in salbaticie

Articol de Madalina Irimia

Tippi Benjamine Okanti Degre si-a trait primii 10 ani din viata in salbaticie, ca eroul din "Cartea Junglei" a lui Rudyard Kipling, Mowgli.

Tippi s-a nascut in Namibia. Inca de la nastere, ea a calatorit alaturi de parintii sai in tari ca Botswana, Zimbabwe si Africa de Sud, scrie MEDIAFAX.

Pe parcursul calatoriei, ce a durat 10 ani, fata s-a imprietenit in salbaticie cu un elefant, pe care il numeste fratele ei, si cu un leopard, cel mai bun prieten.

Spre deosebire de Mowgli, eroul din "Cartea Junglei", parintii fetei, fotografii Sylvie Robert si Alain Degre, au fost alaturi de copil in salbaticie.

"Viata ei de zi cu zi era sa se asigure ca maimutele nu ii fura sticla", a declarat Sylvie Robert. "Era ca si cum ar fi avut cel mai mare loc de joaca. A fost foarte norocoasa. Se intelegea usor cu animalele. Vorbea cu ele cu ochii si inima ei", a precizat mama lui Tippi.

Fotografa a povestit si cum fiica ei s-a imprietenit cu Abu, elefantul african: "Nu avea nicio frica. Nu realiza ca ea nu era de aceleasi dimensiuni ca elefantul Abu. Vorbea cu el ca si cum ar fi vorbit cu mine".

Citeste continuarea pe mediafax.ro.

Foto: perfecte.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii