A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662319.2474.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Povestea celei mai viralizate imagini. Motivul pentru care 2 milioane de oameni au ramas impresionati de fotografie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-04-2015, ora 10:06

Povestea celei mai viralizate imagini. Motivul pentru care 2 milioane de oameni au ramas impresionati de fotografie

Articol de Madalina Irimia
O imagine care infatisa o batrana tinandu-si pentru prima data in brate stranepoata nou-nascuta a facut inconjurul lumii.

Rosa Camfield, o batrana in varsta de 101 ani, protagonista uneia dintre cele mai viralizate imagini din mediul online, a murit la scurt timp dupa ce a devenit celebra pe internet, scrie ABC News.

Fotografia a fost publicata initial de nepoata batranei, Sarah Hamm, care a fost socata sa vada ca imaginea a fost redistribuita de milioane de oameni din intreaga lume.

"Bunica a fost mereu fericita. Chiar si la 101 ani ii mergea mintea brici. Chiar eu am facut fotografia respectiva, in care bunica o tinea in brate pe fiica mea in varsta de doua saptamani. A fost in ziua in care fetita mea era externata din spital.", declarat Sarah pentru postul de televiziune ABC News.

Cateva zile mai tarziu, batrana s-a stins din viata, inconjurata de familie. "Bunica probabil m-ar fi certat ca am aratat o poza in care nu a iesit ea bine, dar probabil i s-ar topi inima de fericire daca ar vedea pe cati oameni i-a emotionat", a mai adaugat nepoata batranei, scrie Stirile ProTV.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii