A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816998.2993.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Povestea cainelui care a asteptat sase luni in fata unui hotel pentru a fi adoptat de o stewardesa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-08-2016, ora 11:21

Povestea cainelui care a asteptat sase luni in fata unui hotel pentru a fi adoptat de o stewardesa

Articol de Madalina Irimia
In momentul in care Rubio, un caine ce traia pe strazi, a intalnit-o pe Olivia Sievers, o stewardesa din Germania, a stiut imediat ca erau facuti unul pentru celalalt.

Din acel moment, Rubio a urmarit-o peste tot pe cea care avea sa ii devina stapana si a asteptat-o saptamani intregi in fata hotelului, in care se caza de obicei, pana a convins-o sa il ia cu ea acasa in Germania, informeaza site-ul Reshareworthy.com.
in urma cu sase luni, in timp ce se plimba prin Buenos Aires, Olivia l-a intalnit pentru prima data pe cainele pe care avea sa il adopte si sa il numeasca Rubio, scrie Gandul.

O singura mangaiere a fost suficienta pentru patruped pentru a-si dori sa nu mai plece de langa ea niciodata. A urmarit-o tot drumul pana la hotel si a asteptat-o la intrare in fiecare noapte.

"L-am intalnit pe Rubio in luna februarie, anul acesta, cand ma aflam in Buenos Aires. Ma plimbam pe jos cand l-am zarit. M-am oprit sa ma joc cu el si i-am luat niste mancare pentru caini. Era foarte fericit ca cineva ii daduse atentie", a povestit aceasta pentru Noticiero Trce.

La inceput, a incercat sa faca in asa fel incat Rubio sa nu o urmareasca. "Am incercat sa imi schimb traseul obisnuit pentru ca nu doream sa se ia dupa mine pana la hotel, dar nu a fost posibil. Mereu ma astepta si venea dupa mine", mai povesteste aceasta.

Rubio isi petrecea zilele asteptand-o pe Olivia, pe covorasul de la intrarea hotelului, pana ce parasea incinta cladirii. Chiar si atunci cand Olivia lipsea mai multe saptamani, Rubio ramanea in acelasi loc. Desi Olivia ii gazise un camin, in Buenos Aires, acesta a fugit si s-a intors la hotel dupa ea. In cele din urma, aceasta s-a decis sa il pastreze si sa il ia cu ea in Germania, unde locuia de fapt.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: poveste, caine, adoptie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii