A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817133.4498.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Pot sa merg, in sfarsit". Cum arata acum barbatul care cantarea aproape jumatate de tona
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-12-2012, ora 17:41

“Pot sa merg, in sfarsit". Cum arata acum barbatul care cantarea aproape jumatate de tona

Articol de Madalina Irimia

Acest barbat nu era capabil sa mearga de la masina si pana la intrarea in magazin fara sa faca o pauza de 15 minute ca sa-si mai traga sufletul. Intr-o zi a realizat ca este la marginea prapastiei si a decis sa faca ceva ca sa-si recape viata.

Jason Stevens, 34 de ani, manca enorm pana acum doi ani. Se trezea chiar si noaptea pentru cate o “gustare” care consta intr-o pizza mare, cateva baghete de paine si aripioare picante.

Barbatul din California ajunsese sa cantareasca 330 de kilograme, iar toata lumea ii spunea “barbatul de o jumatate de tona”. Viata lui devenise un cosmar si pentru orice activitate cat de simpla el depunea un efort fantastic, care ar fi putut sa-l ucida.

Intr-o zi, in urma cu aproximativ un an, a decis sa faca ceva; a inceput sa tina regim si sa faca exercitii. Jason a inceput sa manance doar fibre, fructe, legume si chiar a inceput sa sara peste unele mese. Merge la sala de sport si este foarte fericit ca in mai putin de un an a reusit sa slabeasca 100 de kilograme.

Trebuie sa slabesc mult mai mult si lucrez la asta, insa sunt bucuros ca am reusit sa ajung aici fara sa-mi agresez organismul. Acum pot sa ma misc, pot sa merg fara sa-mi dau sufletul, sunt chiar sprinten...”, a spus Jason Stevens.

Barbatul spune ca si-a propus ca in anul urmator sa mai slabeasca alte 50-60 de kilograme.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: barbat, greutate, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii