A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817132.0669.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Postul Craciunului. Ce trebuie sa faca fetele ca sa se MARITE rapid
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-11-2013, ora 15:46

Postul Craciunului. Ce trebuie sa faca fetele ca sa se MARITE rapid

Articol de Madalina Irimia

Postul Craciunului incepe vineri si dureaza 40 de zile, printre care sunt multe cu dezlegare la peste, ulei si vin, pana in Ajunul Craciunului, cand se tine post negru pana in jurul orei 15.00 si este asteptat preotul sa aduca vestea Nasterii Mantuitorului.

Anul acesta lasatul de sec se face joi seara. Postul Craciunului tine de vineri, 15 noiembrie, si se incheie marti, 24 decembrie, ziua din Ajunul Craciunului fiind o zi de post aspru. Dezlegarea la alimentele de dulce se face dupa Sfanta Liturghie de Craciun, din data de 25 decembrie, se arata intr-o analiza Mediafax.

"Ziua de Ajun a Craciunului este o zi de post mai aspru decat celelalte zile. Se ajuneaza pana la ceasul al IX-lea (ora 15.00), cand se obisnuieste sa se manance, in unele parti, grau fiert amestecat cu fructe si miere, in amintirea postului Sfantului Prooroc Daniel si al celor trei tineri din Babilon. In unele zone se ajuneaza pana la rasaritul luceafarului de seara, care ne aminteste de steaua ce a vestit magilor Nasterea Mantuitorului. Aceasta ajunare aminteste, de asemenea, de postul tinut odinioara de catehumeni care, in seara acestei zile, primeau botezul crestin si apoi prima impartasire la liturghia savarsita atunci in acest scop", a explicat parintele Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane.

Integral pe realitatea.net

Foto: jsreporter.wordpress.com

     
Tag-uri: post, Craciun, casatorie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii