ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-12-2013, ora 10:40

Postul Craciunului: 5 retete delicioase pentru o cina rapida si usoara

Articol de Madalina Irimia

O salata cu fasole verde, porumb si ceapa rosie este delicioasa, se prepara foarte repede si poate sa fie asociata cu diverse cereale pentru un plus de satietate.

Masa de seara trebuie sa contina alimente simple, care sa nu ingreuneze digestia, dar sa confere totusi satietate. Cu atat mai mult cu cat tii post si prin urmare ai eliminat din dieta produsele de origine animala. Salatele calde combinate cu diverse cereale (bulgur, orez, quinoa, mei), leguminoase (naut, linte, fasole boabe, mazare) sau paste integrale pot sa constituie o solutie rapida pentru cina.

1. Salata de fasole verde, porumb, rosii, masline si ceapa rosie

Fasolea verde o poti cumpara congelata, deoarece ai nevoie de 10 minute pentru a o fierbe. Dupa ce ai strecurat-o, amesteca fasolea verde cu porumbul, rosioarele, cateva masline, ceapa rosie, ulei de masline, sare, piper si putina zeama de lamaie.

2. Tofu afumat in salate

Foloseste cubulete de tofu afumat si pus pe grill in salatele tale pentru a le face mai consistente. Amesteca patrunjel verde, frunze de spanac, ardei, sparanghel, fasole verde, ceapa rosie, sfecla rosie si morcov pentru a avea o varietate de legume colorate si cu nutrienti valorosi.

Vezi mai multe pe eva.ro.

Foto: dulciurifeldefel.ro

     
Tag-uri: retete, cina, post
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii