A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727717222.2274.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Porumboiu, implicat intr-un scandal din cauza lui Wesley
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
13-06-2012, ora 08:07

Porumboiu, implicat intr-un scandal din cauza lui Wesley

Articol de Cristian Amariei

Adrian Porumboiu a fost acuzat de catre Lucian Marinescu, impresarul lui Wesley, ca se opune unui eventual transfer al fotbalistului brazilian desi declara ca este de acord cu plecarea golgeterului din Liga I.

"Ca la orice club care se respecta, asteptam din partea lui Adrian Porumboiu o hartie prin care sa ne comunice in scris daca s-a inteles cu Steaua si pentru ce suma s-a ajuns la acest acord. Numai asa putem discuta cu Steaua. Altfel, nu! Pentru Wesley avem oferte din Europa, dar si din Qatar. In Romania se vorbeste ca Steaua s-a inteles cu FC Vaslui pentru 1,5 milioane de euro. Arabilor li s-au cerut insa 2,6 milioane de euro. Pana la urma, care e suma de transfer a lui Wesley? Vrem sa fim anuntati in scris despre ce suma s-a pus de acord Vaslui cu Steaua si de faptul ca Wesley are acordul clubului de a negocia cu echipa din Ghencea. Vrem cifre in scris, nu vorbe", a declarat Lucian Marinescu pentru ProSport.

"Daca Marinescu n-a fost atent la declaratiile mele, il priveste. Repet pentru a o mia oara ca FC Vaslui nu vrea sa se desparta de Wesley. Am spus doar ca nu pot sa-l tin cu forta si decizia e numai la el. Nu e treaba impresarului jucatorului negocierea dintre cluburi, fie ca e vorba de Steaua, fie de arabi. Sumele despre care vorbeste impresarul sunt cele care circula prin presa, nu cele reale. Daca va fi vreun transfer al lui Wesley, desi nu cred, n-o sa-i cer aprobarea lui Marinescu",a replicat Adrian Porumboiu.

Sursa: realitatea.net

Sursa foto: gsp.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii