ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-03-2015, ora 13:18

Popularitate in social media: care sunt cei mai urmariti barbati, dar si femei

Articol de Madalina Irimia
Cele mai urmarite femei in social media sunt cantaretele, starurile TV, modelele, actritele si iubitele unor celebritati, in timp ce cei mai urmariti barbati pe retelele de socializare sunt vedete ale lumii sportive, dar si politicieni si oameni de stiinta, potrivit unui studiu citat de Daily Mail.

Studiul a fost realizat de Starcount, o companie care masoara preferinte si tendinte la nivel global de pe 12 dintre cele mai mari platforme de socializare, si de The Female Lead, o organizatie non-profit dedicata promovarii femeilor care influenteaza lumea prin povestile lor de viata.

Rezultatele studiului arata diferente mari in modul in care sunt percepute modelele masculine si feminine ale societatii.

Astfel, 92% dintre cele 200 cele mai urmarite femei pe platforme de socializare precum Twitter, Facebook si Pinterest apartin celor cinci categorii mentionate mai sus. De asemenea, 86% dintre persoanele care urmaresc activitatea acestor femei sunt de sex feminin, cu varsta maxima de 20 de ani.

Potrivit rezultatelor acestui studiu, cantareata Katy Perry este cea mai urmarita femeie pe retelele de socializare, fiind urmata in top de rivala sa pop Taylor Swift.

Prin comparatie, topul celor mai populari barbati pe retelele de socializare este mult mai variat din punct de vedere profesional, incluzand actori de comedie, producatori muzicali, oameni de afaceri, politicieni, personalitati religioase, staruri ale lumii sportive, lideri ai lumii, oameni de stiinta si regizori.

Astfel, pe primul loc in topul barbatilor se afla PewDiePie, pe numele real Felix Arvid Ulf Kjellberg, un comentator suedez de jocuri video pe YouTube. El este urmat in top de Justin Bieber, care este urmarit pe Twitter de aproximativ 61,1 milioane de persoane.

Studiul mai arata ca tipul de continut cautat de femei pe social media depinde semnificativ de varsta acestora. Expertii spun ca rezultatele arata ca gusturile femeilor se schimba odata cu varsta, 34 de ani fiind varsta la care doamnele incep sa urmareasca modele feminine mai diverse si mai profunde.

Bea Appleby, editor al The Female Lead, spune ca trebuie sa se intensifice eforturile de a promova femei dinamice si al caror rol conteaza cu adevarat in societate, care pot inspira tinerele doamne si le pot determina sa abordeze o gama mult mai mare de profesii si activitati.

Topul 20 al celor mai urmarite femei pe platformele de socializare este completat, in ordine, de cantareata columbiana Shakira (locul al treilea), cantaretele si actritele americane Ariana Grande, Beyonce, Miley Cyrus, Selena Gomez, cantareata originara din Barbados Rihanna, actritele si cantaretele Jennifer Lopez si Demi Lovato, realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres, cantaretele Nicki Minaj, Britney Spears, starleta TV Kim Kardashian, cantareata britanica Adele, cantareata americana Lady Gaga, cantareata canadiana Avril Lavigne, cantareata americana Pink, actrita britanica Emma Watson si actrita indiana Deepika Padukone.

In ceea ce priveste topul 20 al celor mai urmariti barbati, acesta este completat in ordine de fotbalistii Cristiano Ronaldo si Neymar Jr, cantaretii si producatorii muzicali Pitbull, Eminem, Bruno Mars, actorul Vin Diesel, actorul si cantaretul Justin Timberlake, artistul de comedie originar din Chile HolaSoyGerman, cantaretul Enrique Iglesias, actorul Dwayne Johnson, fotbalistul Lionel Messi, DJ-ul si producatorul muzical David Guetta, regretatul actor Paul Walker, muzicianul Romeo Santos, duoul de comedieni online Smosh, muzicianul Prince Royce, premierul Indiei Narendra Modi si DJ-ul Avicii.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii