A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719645272.2809.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta vrea ca averile nejustificate sa poata fi confiscate in noua Constitutie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
24-03-2013, ora 10:02

Ponta vrea ca averile nejustificate sa poata fi confiscate in noua Constitutie

Articol de Cristian Amariei

Premierul Ponta sustine ca in proiectul de revizuire a Constitutiei va trebui introdusa prevederea ca averile nejustificate sa poata fi confiscate, conform practicii europene.

"Una dintre modificarile constitutionale trebuie sa priveasca exact posibilitatea confiscarii averilor nejustificate, dar fara a cadea in partea cealalta in care te duci, ii confisti omului si dupa aceea el dovedeste. In modificarea constitutionala a fost un agrement intre toate fortele politice sa mergem pe practica europeana (...)

Insa ceea ce imi doresc sa facem apropo de evaziune fiscala - vom incerca sa lucram cu cei de la Parchet, DIICOT, sa bagam retelele de evaziune fiscala in crima organizata. Asa cum DNA are specializare pe coruptie, DIICOT sa se concentreze foarte mult nu doar pe crima organizata, ci pe evaziune fiscala, ca un act de crima organizata", a spus Ponta intr-o emisiune la Antena 3.

Integral pe ziare.com

Foto: avertismentul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii