ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-09-2015, ora 16:10

Ponta, un nou atac la adresa PNL: „Sa lasam ifosele pedelistilor resapati si duduilor frustrate!”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de facebook un nou atac la adresa celor din PNL, spunand ca de maine, trebuie lasate la o parte ifosele si visele de ajungere rapida la Putere "ale Pedelistilor resapati si duduilor frustrate si sa ne vedem de munca", facand referire, cel mai probabil, la Alina Gorghiu si la fostii membri PDL.

Precizarea premierului vine dupa ce a postat pe pagina sa de facebook concluziile unui sondaj INSCOP, precizand ca este pentru o colaborare intre Guvern si presedintie, daca vrea si presedintele. Seful Guvernului a mai spus ca este impotriva alegerilor anticipate.

Iata postarea integrala a lui Victor Ponta:

"Un sondaj al unui Institut deloc apropiat noua, publicat intr-un ziar virulent antiguvernamental, dar care are concluzii pe care le impartasesc in totalitate :
1. Sunt pentru colaborare intre Guvern si Presedinte si asa voi face pana la finalul mandatului ( cu conditia sa vrea si Presedintele)
2. Cat mai putini ani "electorali" cu atat mai bine pt stabilitate si coerenta
3. Sigur ca Guvernul actual nu trebuie inlocuit de un guvern PNL/PDL total neligitim si condus de un Pedelist care a taiat pensiile si salariile, a crescut TVA si a indatorat tara la FMI
4. Voi conduce Guvernul cat timp Presedintele nu este de acord sa numeasc un premier de la actuala Majoritate si insista cu "Guvernul Meu"!!!
5. Alegeri anticipate reprezinta o varianta total negativa pt tara si oricum imposibila!
Deci, sa lasam de maine ifosele si visele de ajungere rapida la Putere ale Pedelistilor resapati si duduilor frustrate si sa ne vedem de munca!", se arata pe pagina sa de facebook.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: victor ponta, atac, pdl
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii