A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758123.7473.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta spune ca a vorbit cu Basescu despre gratierea lui Gica Popescu: Mi-a spus ca respinge
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-07-2014, ora 19:57

Ponta spune ca a vorbit cu Basescu despre gratierea lui Gica Popescu: Mi-a spus ca respinge

Articol de Madalina Irimia

Premierul Victor Ponta afirma ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre gratierea lui Gica Popescu, spunandu-i ca avizul Ministerului Justitiei ar fi favorabil, dar ca seful statului i-a spus ca va respinge propunerea, indiferent de aviz.

"Despre gratieri am avut o discutie cu presedintele Basescu, in doi ani si jumatate de cand sunt prim-ministru, o singura data despre un caz, despre cazul Gica Popescu. Am spus: “Domnul presedinte, daca dumneavoastra ati fi de acord, eu am vorbit cu ministrul Justitiei si avizul ar fi favorabil, pozitiv”. Deci, intr-un fel i-am zis, ne cearta pe noi presa basista. Mi-a zis: “Nu, orice aviz imi dati, voi respinge”. In rest, nu am discutat niciodata despre acest subiect cu presedintele Basescu si am semnat ca prim-ministru un singur decret de gratiere, in urma cu o luna parca a fost, cu acea femeie care avea foarte multi copii", a spus Ponta.

El a amintit ca procedura de gratiere necesita un aviz din partea Ministerul Justitiei si contrasemnatura premierului, dar "dreptul final" ii apartine presedintelui.

In 4 martie, Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv la inchisoare cu executare pe toti cei opt oameni din fotbal judecati in dosarul transferurilor, fostul fotbalist Gheorghe Popescu, la acel moment candidat la sefia Federatiei Romane de Fotbal, primind o condamnare de trei ani, o luna si zece zile.

Integral pe mediafax.ro

Foto: gsp.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii