A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758934.1508.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta se lanseaza in cursa pentru prezidentiale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
29-07-2014, ora 16:11

Ponta se lanseaza in cursa pentru prezidentiale

Articol de Madalina Irimia

Victor Ponta isi lanseaza marti candidatura pentru alegerile prezidentiale. Premierul merge marti la Craiova, unde in faţa a 6.000 de social-democrati va cere sustinerea pentru cea mai inalta functie in stat.

Victor Ponta a anunţat in mai multe randuri ca va face acest pas daca va avea sustinerea partidului, iar la sfarşitul lunii iunie, PSD i-a cerut oficial primului-ministru sa intre in cursa pentru Cotroceni.Liderii din teritoriu au avut, la randul lor, un cuvant important de spus in decizia luata de Ponta. ”Pe 29 iulie, marti, voi cere in cadrul Consiliului Naţional al PSD sprijinul pentru candidatura mea la alegerile prezidentiale. In luna septembrie vom avea nevoie de un Congres, dar marti voi cere sprijinul partidului meu de a candida. Intru in batalie cu ideea de a castiga”, a anunţat premierul. Consiliul National al PSD va avea loc incepand cu ora 18,00, la Sala Polivalenta din Craiova. La eveniment sunt asteptati sa participe in jur de 6.000 de social-democrati.

Sursa: cotidianul.ro

Foto: paginadepolitica.ro

     
Tag-uri: Ponta, alegeri, presedinte
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii