ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
21-04-2016, ora 14:03

Ponta se distreaza pe seama PNL: „E ca-n filmul cu Stan si Bran. S-au caznit sa duca pianul pe scari”

Articol de Madalina Irimia
Fostul premier Victor Ponta a scris, miercuri, pe Facebook, ca situatia de la PNL este ca-n filmul cu Stan si Bran, Blaga si Gorghiu s-au caznit sa duca pianul (candidatul) pe scari si vor mai incerca pana se termina filmul, insa e clar ca batalia se da intre Gabriela Firea si Nicusor Dan.

"Deci situatia deja este exact ca in filmuletul celebru - Stan si Bran de la PNL (Gorghiu si Blaga) s-au tot caznit sa duca pianul ("candidatul") pe scari! Nu a iesit cu Busoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O sa mai incerce pana se termina filmul! Dupa ce au tipat ca vor guvernarea si l-au pus pe Ciolos tehnocratul, au tipat ca vor castiga Bucurestiul si au terminat prin a arata exact gradul de penibil si degringolada la care nici macar PNtCD nu ajunsese!", a scris Ponta pe reteaua de socializare, comentand retragerea celui de-al treilea candidat anuntat de PNL in cursa pentru Primaria Capitalei.

Deputatul mai spune ca in acest moment este clar ca batalia la Capitala se da intre candidatul PSD Gabriela Firea si Nicusor Dan. "Nu este deloc asa usor cum pare, dar cred ca PSD are o sansa foarte mare si realista de a castiga din nou la Primaria Generala, dupa 2012! Ceea ce cred ca e corect (tinand cont de oferta celorlalti) si e si foarte bine!", a mai spus Ponta.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii