A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830396.9708.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta nu exclude sa preia ca interimar conducerea Transporturilor daca Fenechiu va fi condamnat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
02-07-2013, ora 12:10

Ponta nu exclude sa preia ca interimar conducerea Transporturilor daca Fenechiu va fi condamnat

Articol de Cristian Amariei

Premierul Victor Ponta declara ca nu exclude sa preia ca interimar conducerea Ministerului Transporturilor in cazul in care Relu Fenechiu va fi condamnat de instanta, la termenul de pronuntare programat pentru 4 iulie, dar a precizat ca ar regreta daca Fenechiu ar fi inlocuit.

Intrebat la un post de televiziune daca va prelua interimatul la Ministerul Transporturilor in cazul in care Fenechiu va fi condamnat, premierul a raspuns ca nu exclude aceasta varianta. "Nu exclud aceasta varianta, dar recunosc ca mi-as dori sa avem un interimat cat mai scurt", a spus Ponta. El a amintit ca portofoliul Transporturilor revine PNL.

Atat Ponta, cat si presedintele PNL, Crin Antonescu, au declarat declarat de mai multe ori ca spera ca pe 4 iulie, la termenul de judecata, Relu Fenechiu sa fie declarat nevinovat, dar ca acesta va fi inlocuit din postul de ministru daca judecatorii vor emite o decizie de condamnare.

Sursa:realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii