A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662007.1212.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta il ataca pe Iohannis dupa ce s-a dezis de Antene: „Se refera doar la noi, iobagii, sau si la el - mosierul?”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
21-02-2016, ora 10:24

Ponta il ataca pe Iohannis dupa ce s-a dezis de Antene: „Se refera doar la noi, iobagii, sau si la el - mosierul?”

Articol de Madalina Irimia
Fostul premier Victor Ponta l-a atacat sambata pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a incercat sa explice vineri noapte, de la Bruxelles, ca nu a luat apararea Antenelor si ca deciziile judecatoresti trebuie puse in aplicare fara exceptie.

"O intrebare simpla - Dvs. ce credeti, la cine va merge luni dimineata la prima ora ANAF - la Antena 3 sau la Dl. Klaus Iohannis?

Este evident - si am spus acest lucru de nenumarate ori - ca o decizie judecatoreasca trebuie aplicata. - declaratia lui Klaus Iohannis, 19.02.2016, Bruxelles.

Dl. Iohannis se refera (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplica si la Domnia Sa - Mosierul?", a scris pe pagina de Facebook Victor Ponta.

Fostul premier continua ca raspunsul la intrebarea sa poate fi dat simplu de seful statului: sa evacueze in 5 zile casa din Sibiu in cazul careia instanta a decis definitiv in luna decembrie a anului trecut anularea contractului de vanzare-cumparare incheiat intre Klaus Iohannis, sotia acestuia, Carmen Iohannis, soacra presedintelui si mostenitorii acelui imobil.

"Pai e simplu de aflat - luni, 22.02.2016, ora 9.00 AM, dl. Iohannis sa permita ANAF executarea deciziei definitive si executorie a Curtii de Apel Brasov (data inca din luna Noiembrie 2015), sa evacueze in maxim 5 zile casa obtinuta prin frauda si fals, si sa restituie suma de 640.000 EURO incasata ilegal (inclusiv chiria pe 2016)!

(Si sa spuna "Danke" ca justitia nu s-a sesizat inca sa ii ia si casa din Miami sau pe aceea din Wurtzburg. Ce blestem pe tara asta ca dupa Basescu, care inca tine casa obtinuta ilegal in Mihaileanu, sa vina Iohannis care isi tine casa obtinuta la fel de ilegal in Sibiu)! ", conchide Ponta, alaturand linkul catre ancheta jurnalistilor de la Rise Project care au dezvaluit la inceputul acestei saptamani ca Iohannis inca face bani din casa de la Sibiu, chiar daca acum nu ii mai apartine.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii