A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661772.7427.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta critica iar pe Facebook: „Cei care vad "dezastre" peste tot nu fac decat propaganda”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
08-07-2015, ora 12:47

Ponta critica iar pe Facebook: „Cei care vad "dezastre" peste tot nu fac decat propaganda”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Victor Ponta, aflat la recuperare in Turcia dupa operatia la genunchi, a comentat, marti, cele mai recente date despre cresterea economica, care au fost revizuite negativ.

"Vesti foarte bune de la ‪INS! In trimestrul I din 2015 avem crestere economica de 4,3% fata de acelasi trimestru din 2014 (serie bruta), un ‪PIB cu 1,5% mai mare fata de trimestrul precedent! Din nou, o confirmare ca avem printre cele mai bune rezultate din ‪UE!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

El i-a criticat pe cei care vad "dezastre" peste tot, precizand ca acestia "nu fac decat propaganda".

"Datele reale ne arata ca economia se dezvolta in mod sustinut si ne indreptam spre o crestere record anul acesta! Ceea ce demonstreaza ca toate masurile pe care le luam sunt sustenabile!", a incheiat premierul.

Ce arata datele INS

Cresterea economica inregistrata in primul trimestru al anului a fost revizuita negativ, marti, cu 0,1 puncte procentuale, arata datele Institutului National de Statistica (INS).

Schimbarea a fost facuta de la 1,6% la 1,5%, comparativ cu ultimul trimestru al anului trecut, si de la 4,2% la 4,1% fata de aceeasi perioada din 2014, in functie de datele ajustate sezonier.

Astfel, PIB estimat pentru primul trimestru a urcat cu 1,04 miliarde lei, la 175,89 miliarde lei preturi curente.

La estimarea precedenta a INS, PIB-ul se cifra la 174,85 miliarde lei preturi curente, in crestere cu 1,6% fata de T4 din 2014 si cu 4,2% fata de T1 anul trecut.

Ca serie bruta, PIB estimat pentru primul trimestru a fost majorat cu 909 milioane lei, de la circa 139,27 miliarde lei la aproape 140,18 miliarde lei, avansul in termeni reali mentinandu-se la 4,3% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii