ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-12-2012, ora 06:11

Ponta cere ministrilor restructurari: Avem departamente ce fac acelasi lucru

Articol de Madalina Irimia

Premierul Victor Ponta a cerut noilor ministri sa reduca aparatul birocratic, aratand ca s-a constatat ca exista departamente din ministere cu aceleasi activitati si "zeci si sute de oameni" care, teoretic, scriu doar trei hartii.

"Eu cred ca este bine sa fie mai multi ministri, pentru a avea fiecare o responsabilitate foarte clara, dar prin restructurare aveti si o oportunitate pe care va cer sa nu o ratati, de a mai reduce aparatul birocratic. Cu ocazia acestei restructurari am constatat ca exista cinci departamente care fac acelasi lucru in cinci ministere, am constatat ca avem zeci si sute de oameni care, teoretic, scriu trei hartii, asa incat, daca sunteti fiecare responsabil de domeniul respectiv, va rog sa fiti responsabili si de modul in care cheltuim banii", a spus Ponta ministrilor.

El a amintit ca in structura noii administratii centrale nu va fi inclus niciun post suplimentar si nici nu vor fi alocate fonduri in plus. Ministrii aproba sambata, in prima sedinta dupa investire, structura noului Guvern.

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii