A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665137.0264.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta, atac la Iohannis si Ciolos: „Si-au luat tara inapoi si nu fac nimic cu ea, ghinion”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
06-07-2016, ora 10:22

Ponta, atac la Iohannis si Ciolos: „Si-au luat tara inapoi si nu fac nimic cu ea, ghinion”

Articol de Madalina Irimia
Fostul premier Victor Ponta arunca in derizoriu documentul strategic "Romania competitiva", lansat de Guvern si sustinut de presedintele Klaus Iohannis.

"Vad ca iar facem Conferinte 'Mamut' si anuntam Planuri Cincinale de Dezvoltare (bla bla...) a Romaniei - vorbe goale pe care nici macar cei care le anunta nu le iau in serios pentru ca nu se bazeaza pe nimic serios si concret - exact ce vedem in ultimii doi ani in Regimul "Iohannis" - sa fie bine sa nu fie rau (cum nu stie nimeni)! ", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

"In loc sa fim seriosi si destepti si sa folosim fondurile UE si investitiile chineze, noi facem Conferinte cu apa de ploaie despre nimic - bla bla-ul e Proiectul de tara al Romaniei in 2016! Si-au luat tara inapoi si nu fac nimic cu ea - GHINION!", a mai scris fostul premier.

Reactia lui Ponta vine dupa ce Guvernul, prin Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, sub inaltul patronaj al presedintelui Klaus Iohannis si cu sprijinul Academiei Romane si al Bancii Nationale a Romaniei, a lansat marti in dezbatere publica documentul strategic "Romania competitiva: un proiect pentru o crestere economica sustenabila".

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii