ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
14-07-2015, ora 09:12

Ponta: „Sunt deja un membru ca domnul Iliescu si domnul Nastase”

Articol de Cristian Amariei
Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca deciziile legate de politica Partidului Social Democrat vor fi luate de colegii sai din conducerea PSD, el urmand sa le respecte, in conditiile in care este un simplu membru al formatiunii, precum Ion Iliescu sau Adrian Nastase.

"Dati-mi voie sa ma obisnuiesc cu noua pozitie pe care o am — de membru de partid. Doamna presedinte Plumb, secretarul general, ceilalti va spun exact ce decide PSD-ul mai departe, iar eu nu sunt doar prim-ministru al PSD, ci sunt membru PSD si respect tot ce decid colegii mei", a spus Ponta, la finalul sedintei coalitiei de guvernare care a avut loc la sediul social-democratilor.

Intrebat daca nu ii este dificil sa vorbeasca in calitate de simplu membru de partid, premierul a replicat ca se simte foarte bine in aceasta postura.

"Ma simt foarte bine. Sunt deja un membru ca domnul Iliescu si domnul Nastase", a afirmat seful Guvernului.

Ponta a adaugat ca in PSD "nu a fost niciun moment nicio problema ambigua".

"Si Liviu si toti ceilalti stiu un singur lucru: ca PSD-ul cand e unit castiga, cand nu e unit pierde. si toata lumea va fi unita, va fi in echipa, indiferent de pozitia pe care o ocupam in echipa PSD. Echipa e unita si asa vom merge mai departe. Sunt convins de acest lucru si am toata increderea in colegii mei", a precizat premierul.

Victor Ponta a anuntat duminica, pe Facebook, ca nu va mai ocupa nicio functie de conducere in PSD pana la momentul in care isi va demonstra nevinovatia fata de acuzatiile aduse in justitie.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: victor ponta, dna, psd
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii