A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817470.9595.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta: „Sper ca acuzatii in dosarul Microsoft sa spuna adevarul. Banii s-au dus in campania lui Basescu”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-10-2014, ora 10:26

Ponta: „Sper ca acuzatii in dosarul Microsoft sa spuna adevarul. Banii s-au dus in campania lui Basescu”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca spera ca acuzatii retinuti in dosarul Microsoft - Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru si Gheorghe stefan sa aiba curajul si sa spuna 'adevarul', anume ca banii pe care procurorii spun ca i-au primit drept comisioane ilegale au fost folositi pentru finantarea campaniei electorale din 2009 a lui Traian Basescu.

"Va spun un lucru si imi asum ceea ce spun. Sper ca acesti oameni sa aiba curaj sa spuna adevarul. Ca toti banii aceia din 2009 au ajuns pentru campania electorala a domnului Basescu. Toti stim acest lucru. Eu stiu ca cei mai multi din acei bani, nu stiu daca si-a oprit cineva ceva, ca nu cunosc aceste lucruri, este treaba justitiei, dar acei bani au fost dati pentru campania domnului Basescu prin doamna Udrea. Daca cei patru vor sa stea sa fie niste martiri si sa stea in inchisori, regret, ca-i cunosc foarte bine si imi pare rau de situatia in care se afla. Sper sa spuna adevarul si atunci cei care au beneficiat de acei bani, in sfarsit, platesc", a declarat Ponta la Romania TV, intrebat cum comenteaza faptul ca Traian Basescu a afirmat ca nu stia de implicarea lui Dorin Cocos in afacerea Microsoft.

Ponta a precizat ca legat de cazul Microsoft, Corpul de control al premierului a facut o lucrare foarte buna care a fost transmisa Parchetului.

"Va mai spun un lucru. Nu-mi place deloc de domnul Funeriu si de domnul Vreme, dar ei au fost niste pioni. Au fost pusi sa semneze ca banii sa ajunga in campanie electorala. Erau convinsi ca Basescu va fi tot timpul si ii va apara si uite ca nu i-a aparat", a declarat Ponta.

Premierul a adaugat ca adevarul ii va elibera pe "pioni", dar pe "rege si pe regina trebuie sa-i bage unde le este locul, la inchisoare".

Sursa: romaniatv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii