A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675213.109.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta: Salariile mari de la stat vor fi taxate daca va exista sprijinul colegilor liberali
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
29-04-2013, ora 12:13

Ponta: Salariile mari de la stat vor fi taxate daca va exista sprijinul colegilor liberali

Articol de Cristian Amariei

Salariile mari de la stat vor fi taxate sau impozitate daca va exista sprijinul liberalilor, a declarat duminica premierul Victor Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ruse, in Bulgaria.

"Trebuie sa ma sprijine si colegii liberali. Aici e o problema reala, pe care nimeni n-o poate contesta, nici macar colegii liberali - faptul ca avem niste dezechilibre inadmisibile. Nu-i normal plimbi trei hartii pe la Romgaz, sa arzi gazul la Romgaz si sa castigi cat zece medici sau cat zece profesori. Asta-i realitatea. Nu-i normal sa arzi gazul pe la CNVM sau pe la asigurari si castigi cat tot guvernul la un loc intr-o luna, cat 27 de ministri. Astea sunt realitati", a argumentat premierul.

Potrivit acestuia, astfel de salarii nu pot fi taiate pentru ca a mai incercat si Guvernul Boc sa taie salarii si procesele celor in cauza au fost castigate in instanta, singura solutie constitutionala fiind aceea a impozitarii salariilor mari.

"A incercat si dl. Boc sa taie salarii si s-au castigat procesele si acum eu dau banii. Singura solutie constitutionala este aceea a unei taxe sau a unui impozit. O sa discutam in continuare si la un moment dat o sa gasim o solutie. Nu se pune problema sa o impun eu", a aratat seful Executivului.

Victor Ponta a adaugat ca de acest domeniu se ocupa vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, care este ministru al Finantelor.

"Nu intru peste aceasta zona decat intr-o situatie de extrema urgenta, ceea ce nu e cazul", a mentionat premierul Ponta.

Sursa: agerpres.ro

Foto: ziuanews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii