ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
23-12-2012, ora 13:05

Ponta: Regionalizarea, obligatoriu in 2013

Articol de Cristian Amariei

Premierul Victor Ponta considera ca reorganizarea administrativa a Romaniei si implicit revizuirea Constitutiei trebuie sa fie facute in anul care vine, pentru ca 2014 este an electoral si va fi extrem de dificil sa se mai obtina un consens in Parlament.

La finalul primei sedinte dupa depunerea juramantului de catre Guvernul Ponta2, premierul a facut declaratii de presa in cadrul carora a explicat, printre altele, ca CNADNR a fost mutata, prin ordonanta de urgenta care reorganizeaza Executivul, de la Ministerul Transporturilor la Ministerul pentru Proiecte de Infrastructura.

"Acum trece tot CNADNR la domnul Sova, insa avem obligatia sa infiintam o Companie Nationala pentru Autostrazi care va ramane la Ministerul Marilor Proiecte, implicit la mine, iar Drumurile Nationale sa treaca la Transporturi", a spus premierul, precizand ca acest lucru se va intampla dupa ce se va face clasificarea drumurilor.

"CNADNR are mari datorii catre cei care au executat lucrari, peste un miliard de lei. Am mai platit, insa avem in continuare datorii", a declarat premierul.

Integral pe ziare.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii