A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719647227.6111.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta: Programul "Cornul si laptele" presupune acum o risipa de bani. Ar trebui folositi altfel
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
19-03-2013, ora 17:42

Ponta: Programul "Cornul si laptele" presupune acum o risipa de bani. Ar trebui folositi altfel

Articol de Cristian Amariei

Programul "Cornul si laptele" presupune in prezent o risipa de bani, care ar putea fi folositi altfel, precum pentru proiecte de atragere a copiilor romi spre scoala, a declarat premierul Victor Ponta, scrie realitatea.net.

Ponta a aratat ca o solutie pe termen lung pentru intregrarea romilor o constituie incurajarea copiilor de a merge la scoala, insa acest lucru nu mai poate fi realizat doar prin programe precum "Cornul si laptele".

"Pogramul acela cu cornul si laptele a fost o idee excelenta. Astazi, cand vorbim, e o risipa de bani. Nu mai consuma niciun copil cornul si laptele. Initial, era un stimulent pentru copii saracii. Eu cred ca acei bani trebuie sa ii folosim altfel, pentru ca sunt multi copii care merg acum, slava Domnului, parintii pot sa le dea de mancare. Sigur, nu consuma cornul ala si laptele, aruncam banii", a sustinut premierul, la Adevarul Live.

Foto: bihorstiri.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii