A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661778.4587.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta: „Predoiu e contra reducerii TVA; este consecvent modului de gandire al pedelistilor”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-04-2015, ora 13:03

Ponta: „Predoiu e contra reducerii TVA; este consecvent modului de gandire al pedelistilor”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Victor Ponta afirma ca prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu este contra masurii de reducere a TVA anuntata de Guvern in baza unor argumente "ori false ori chiar stupide" si a unui mod de gandire "al pedelistilor", care in 2010 au crescut taxa pe valoarea adaugata de la 19% la 24% "distrugand economia romaneasca".

"Premierul-fantoma ('to be elected') al PNL-PDL, dl. Catalin Predoiu, si-a prezentat la un post TV pozitia asupra reducerii TVA — el este contra!!! Argumentele prezentate fiind ori false ori chiar stupide, toti oamenii normali ar considera ca este vorba de miopie politica si economica, de invidie ca am luat noi aceasta masura, sau pur si simplu de lipsa de inteligenta!", a scris premierul joi pe pagina sa de Facebook.

Ponta adauga ca o alta explicatie a atitudinii liderului liberal ar fi aceea ca "dl. Predoiu este doar consecvent cu modul de gandire al pedelistilor, el fiind ministru in Guvernul Boc care in 2010 a crescut TVA de la 19% la 24%, distrugand economia romaneasca — totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP si spagilor de la Microsoft!".

"Este bine ca romanii sa stie ca acesti oameni nu s-au schimbat deloc — sunt tot cei din 2010, gandesc si procedeaza la fel, doar nu-si mai zic PDL, ci PNL! Daca prima data ne-au fost impusi de Basescu, acum avem obligatia sa nu-i lasam sa distruga din nou tara cu prostia si hotia care ii caracterizeaza (si pe care iata nu ne lasa sa o uitam!)", a scris premierul.

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, propunerea sustinuta de liberali pentru functia de premier, a criticat miercuri seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, Guvernul si pe premierul Ponta in privinta masurii reducerii TVA. El a sustinut, intre altele, ca surplusul de bani la buget care permite micsorarea TVA, anuntat de guvernanti, ar proveni din taierea fondurilor alocate investitiilor publice.

Totodata, Predoiu a sustinut ca, din informatiile sale, nu exista realizate studii de impact pe termen lung privind efectele reducerii TVA asupra puterii de cumparare si i-a cerut premierului sa prezinte public concluziile discutiilor avute cu guvernatorul BNR, dar si pozitia FMI pe tema micsorarii cotei TVA.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii