ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
27-06-2013, ora 12:47

Ponta: Mandinga este foarte populara in Azerbaidjan, ar trebui inclusa in delegatia Guvernului pentru a discuta probleme economice

Articol de Madalina Irimia

Trupa Mandinga este foarte populara in Azerbaidjan, dupa ce a participat la concursul Eurovision 2012 de la Baku, si ar trebui inclusa in delegatia Romaniei care va discuta cu autoritatile azere despre proiecte economice, putand avea mai mult succes decat politicienii, a spus in gluma premierul Ponta.

Seful Guvernului se afla in vizita oficiala in Azerbaidjan, unde s-a intalnit cu presedintele Ilham Aliyev si vicepremierul Yagub Eyyubov.

"Ma bucur sa aud ca relatiile culturale dintre cele doua tari se imbunatatesc si sunt mandru sa aflu ca una dintre cantaretele noastre este foarte populara si faimoasa in Azerbaidjan. Dupa concursul Eurovision, trupa romaneasca Mandinga se pare ca este foarte populara si sunt foarte mandru de acest lucru. Ar trebui sa o includem in delegatie pentru a discuta probleme economice, astfel incat sa avem succes. Poate va fi mai buna decat politicienii", a spus, zambind, Ponta, dupa intalnirea cu vicepremierul azer.

Integral pe gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii