ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
10-06-2015, ora 09:11

Ponta: „Le voi spune liderilor europeni ca voi face ce tine de mine sa nu ne intoarcem la vremurile regimului Basescu”

Articol de Cristian Amariei
Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca mesajul sau pentru liderii europeni cu care va avea ocazia sa intalneasca pe viitor va fi ca va face tot ce tine de el ca "vremurile regimului Basescu" sa nu se mai intoarca in Romania, mentionand ca vineri la Budapesta se va desfasura Congresul Partidului Socialistilor Europeni.

"Vineri este la Budapesta Congresul Partidului Socialistilor Europeni, la care vin liderii din familia mea politica, dar cred ca altceva este mai important. Din ianuarie si pana astazi m-am vazut cu foarte multi lideri europeni, cu presedintele Comisiei Europene, domnul Juncker, cu presedintele Parlamentului European, cu prim-ministri. Toata lumea, fara nicio exceptie, mi-a spus: "Ce bine ca nu mai avem ce aveam inainte in Romania, cu Basescu, cu scandal, cu primul-ministru". M-au intrebat: "Cum colaborati (cu presedintele Klaus Iohannis — n.r.)?". "Colaborez foarte corect cu presedintele, presedintele colaboreaza corect cu mine. Uitati, tara merge bine". Unul nu a uitat sa spuna: "Ce bine ca nu mai e ca inainte, cand toata ziua se plangeau (...)" Acum ce sa le mai zic? Cand le-am zis: "Sigur ne-am invatat lectia. Nu veti mai vedea scandalul pe care l-ati vazut inainte", a declarat premierul, intrebat daca a avut reactii externe despre ce se intampla la Bucuresti.

Intrebat ce o sa le transmita celorlalti lideri europeni cand se va intalni cu acestia, Ponta a spus: "O sa le zic ca voi face tot ce tine de mine ca sa nu ne intoarcem la acele vremuri".

"Cred ca a fost rau atunci pentru Romania. si cred ca o data ai voie sa gresesti, dar sa gresesti tot timpul la fel e inacceptabil", a adaugat premierul.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii