A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815787.3061.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta: „In contextul situatiei regionale, Romania a ramas cea mai stabila tara”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
04-03-2015, ora 08:37

Ponta: „In contextul situatiei regionale, Romania a ramas cea mai stabila tara”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Victor Ponta a afirmat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca in contextul regional actual, Romania a ramas cea mai stabila tara din regiune, atat din punct de vedere economic, cat si militar si politic.

El a subliniat ca ideea de stabilitate si predictibilitate este esentiala in contextul in care trendul Romaniei este unul crescator, dat si de situatia economica favorabila a inceputului de an, pe primele doua luni fiind inregistrate incasari peste asteptarile autoritatilor.

"Ceea ce este important este ca avem un context favorabil cu incasari mai mari si primele doua luni au fost mai bune decat ne-am asteptat. Lucrurile nu se pot schimba asa peste noapte, singurul lucru care este extrem de important si poate influenta radical un proces, un trend, este situatia regionala, externa. Traim intr-o zona din ce in ce mai agitata si aici nu vorbesc doar de Ucraina, unde evident este razboi civil, vorbesc de ce se intampla in tarile din jurul nostru, presiunile Rusiei apropo de energie, tulburarile, proiecte politice diferite, ce se intampla in Grecia este extrem de interesant pentru toata Europa, ori in acest context Romania a ramas cea mai stabila tara din regiune si din punct de vedere economic suntem singurii care mergem tot in sus, din punct de vedere militar, din punct de vedere politic. Daca noi ne apucam acum sa ne aruncam in aer, sa trecem prin crize politice, sigur ca tot acest trend pozitiv o ia in jos. Sper sa nu fim sinucigasi. Ideea de stabilitate si de predictibilitate este esentiala. Important e sa le spunem celor care investesc in Romania, sa ii asiguram ca nu se va schimba cota unica, CAS se reduce, la fel si TVA", a spus Victor Ponta la RTV.

El a mai adaugat ca nu are temeri privind schimbarea Guvernului sau deoarece are de partea sa realitatile economice care nu pot fi contrazise. "Privind siguranta guvernarii, in ceea ce priveste ceea ce ne-am propus noi, sunt foarte sigur ca vom continua pentru ca am aceste realitati care nu pot fi contrazise", a mai spus Ponta.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii