A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719814880.2898.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta: „Cresterea salariului mediu poate fi contracarata prin relaxarea prevazuta de noul Cod fiscal”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-08-2015, ora 08:41

Ponta: „Cresterea salariului mediu poate fi contracarata prin relaxarea prevazuta de noul Cod fiscal”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca marirea salariului mediu, asa cum indica datele publicate de Institutul National de Statistica, reprezinta o veste buna pentru angajati, dar ingrijoratoare pe termen lung pentru firme si a sustinut ca solutia de politica publica de contracarare este relaxarea prevazuta de noul Cod fiscal.

"Stirea este foarte buna pentru angajatii din Romania pentru ca vad in buzunarul lor rezultatele bune — plus 8% salariu cu inflatie 0 si scaderea preturilor la alimente cu cca. 10% ( din scaderea TVA ). Stirea este insa ingrijoratoare pe termen lung pentru companii si firme. Cresterea salariilor se simte in pretul final si deci în competitivitate. Singura solutie de politica publica de contracarare este relaxarea fiscala prevazuta de Codul fiscal!! Economie nu Politica — acum ati inteles stimati penelisti/ pedelisti! Sau mai trebuie sa facem o consultare ca sa va dati seama ce ati votat in unanimitate in urma cu doua luni???" a scris premierul, pe Facebook.

Castigul salarial mediu nominal net a fost de 1.818 lei in iunie, in crestere fata de luna precedenta cu 12 lei (+0,7%), arata datele publicate joi de Institutului National de Statistica (INS). Comparativ cu luna iunie a anului precedent, castigul salarial mediu nominal net a crescut cu 7,8%.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii