A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561748.343.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta: Campeanu a avut accident vascular sambata. I-am spus sa stea linistita in aceste doua zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
24-02-2014, ora 16:57

Ponta: Campeanu a avut accident vascular sambata. I-am spus sa stea linistita in aceste doua zile

Articol de Madalina Irimia

Premierul Victor Ponta declarat, luni, ca a avut de dimineata o discutie cu ministrul liberal al Muncii, Mariana Campeanu, despre accidentul vascular pe care aceasta l-a suferit sambata, el aratand ca a rugat-o sa stea linistita in aceste zile.

"Imi pare foarte rau. Mi-a spus ca a avut un accident vascular sambata si chiar am rugat-o si e foarte bine ca merge, sa aiba grija, pentru ca sambata i s-a intamplat acest lucru. De fapt, tema discutiei noastre a fost tocmai acest necaz de sanatate pe care il are si am rugat-o sa stea linistita in aceste doua zile", a precizat Ponta.

El si-a exprimat speranta ca PNL sa ramana la guvernare, aratand ca, in aceasta situatie, si Marina Campeanu va ramane ministru.

"Sper ca PNL sa ramana la guvernare si atunci ramane si doamna Campeanu. Daca PNL va decide altfel, evident ca si doamna Campeanu va urma decizia PNL", a spus Ponta.

El a aratat ca ministrul Mariana Campeanu isi va continua activitatea si, in functie de decizia PNL, de miercuri, va proceda in consecinta.

"Nu s-a pus problema ca doamna Campeanu sa continue intr-un Guvern din care PNL isi retrage ministrii", a subliniat Ponta.

Foto: romaniatv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii