A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672890.0529.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta: Baronii manualelor sunt obisnuiti sa scoata aceleasi carti de 15 ani. Incepe razboiul cu ei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
30-04-2013, ora 18:34

Ponta: Baronii manualelor sunt obisnuiti sa scoata aceleasi carti de 15 ani. Incepe razboiul cu ei

Articol de Cristian Amariei

Introducerea manualelor in format digital pentru invatamantul scolar va genera un razboi intre Ministerul Educatiei si "baronii" manualelor, obisnuiti sa redacteze aceleasi carti in ultimii 10-15 ani, fara nicio legatura cu realitatea actuala, a afirmat premierul Victor Ponta.

El a tinut ca la inceputul sedintei de guvern, in fata jurnalistilor, sa ii transmita acest mesaj ministrului de resort, Remus Pricopie.

"Vreau sa va anunt public, aici, de fata cu presa, ca va sustin in totalitate in razboiul pe care in mod sigur o sa il aveti cu o alta categorie de baroni din Romania, baronii manualelor, ca in Romania in toate domeniile sunt niste baroni care au pus stapanire pe ceva. Inteleg ca acum sunt nemultumiti ca vreti sa faceti manuale electronice. Foarte bine, faceti-le, domnule ministru! O sa piarda unii care sunt obisnuiti sa faca aceleasi manuale de zece ani, de cinspe ani, nu mai au nicio legatura cu realitatea in care traim in 2013, dar ei tot incaseaza bani de la parinti si de la scoli", a spus Ponta.

Integral pe mediafax.ro

Foto: cotidianul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii