A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720186391.6544.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii de frontiera galateni au descoperit aproximativ 15.000 de tigari in rezervorul unui autoturism
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-09-2014, ora 13:44

Politistii de frontiera galateni au descoperit aproximativ 15.000 de tigari in rezervorul unui autoturism

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier, impreuna cu inspectorii vamali au descoperit aproximativ 15.000 de tigarete ascunse intr-un locas special amenajat in rezervorul pentru combustibil al unui autoturism condus de un cetatean moldovean.

Pe data de 6 septembrie, in jurul orei 02.45, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru a intra in tara, conducand un autoturism marca Volkswagen, cetateanul din R. Moldova, Iuri N. in varsta de 24 ani.

„Pentru valorificarea unei informatii detinute, colegii nostri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului. In urma efectuarii controlului, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate intr-un locas special amenajat in rezervorul pentru combustibil al autoturismului, 14.800 de tigarete marca Plugarul de provenienta R. Moldova.”, a declarat comisar de politie Ion Irimia, purtator de cuvant al STPF Galati.

Conform prevederilor legale, politistii au fost luat masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 3.256 lei, si a autoturismului, in valoare de 6.600 lei, in vederea confiscarii, iar tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii