A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832811.3045.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii cer bani in plus pentru sofat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-08-2013, ora 15:48

Politistii cer bani in plus pentru sofat

Articol de Cristian Amariei

Sindicatul National al Agentilor de Politie reclama faptul ca politistii care conduc masinile de serviciu nu sunt platiti suplimentar pentru acest lucru. Sindicalistii cer un spor intre 5 si 25% pentru politistii care conduc masini in misiuni. Printr-un ordin al Ministerului Afacerilor Interne, doar soferii sefilor din Politie pot primi acest spor.

Legea 284 din 2010 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice prevede sporuri de la 5 la 25 la suta pentru cei care conduc masini de serviciu. Insa un ordin al Ministerului Afacerilor Interne a stabilit ca in Politie primesc sporul doar cei incadrati in functia de "conducator auto". Inca din 2000, agentii de politie nu mai au in fisa postului si calitatea de "conducator auto".

"In fisa postului nu mai e specificat conducator auto. E specificat numai agent de politie, inainte era ca cei care conduceau masinile de politie aveau spor de la 5 la 25 la suta cum prevede si legea 284", a precizat Constantin Mandache, vicepresedinte al Sindicatului Agentilor de Politie.

Sindicalistii sustin ca soferii sefilor din politie bneficiaza de spor, dar politistii care conduc in misiuni nu.

Citeste mai mult pe ziuadecj.realitatea.net.

Foto: crimetime.ro

     
Tag-uri: politisti, bani, sofat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii