A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829343.0707.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politist impuscat accidental in gat de un coleg, la Vaslui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2014, ora 17:02

Politist impuscat accidental in gat de un coleg, la Vaslui

Articol de Cristian Amariei

Un politist in varsta de 23 de ani a fost gasit impuscat in gat, joi seara, in fata unui post de politie din judetul Vaslui, fiind transportat cu o ambulanta SMURD la un spital din Iasi. Politistul a fost impuscat accidental de un coleg de serviciu, ancheta in acest caz fiind preluata de catre procurorii de la Parchetul Tribunalului Vaslui.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, agentul gasit ranit in fata Postului de politie Delesti a fost impuscat cu un pistol de un coleg, anchetatorii urmand sa stabileasca imprejurarile in care a avut loc incidentul.

Criminalistii care au facut primele cercetari la fata locului sustin ca politistul de 23 de ani, ajutorul sefului de post din Osesti, ar fi fost ranit accidental in sediul Postului de politie Delesti. Imediat dupa ce a fost impuscat, agentul a iesit din cladire si s-a prabusit la pamant, colegul sau solicitand interventia unei ambulante.

"Datele preliminare ale anchetei arata ca un politist si-a ranit, in mod accidental, colegul in timp ce se aflau in sediul Postului de Politie Delesti. Cercetarile se desfasoara in continuare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui pentru a se stabili situatia de fapt in acest caz", a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Integral pe mediafax.ro

     
Tag-uri: politist, pistol, Vaslui
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii