ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-06-2013, ora 16:53

Politist din Pascani, CLIENTUL unei fete de 14 ani obligate sa se prostitueze intr-o pensiune

Articol de Cristian Amariei

Un politist din Pascani a fost arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o adolescenta de 14 ani, racolata de o retea de traficanti de persoane si obligata sa se prostitueze la o pensiune din orasul Roman, afirma surse judiciare.

Daniel Marian Avarvarei, agent de politie la Pascani, a fost retinut de procurorii DIICOT Iasi, in urma mai multor perchezitii facute atat la locuinta sa, cat si la domiciliile a cinci membri ai unei retele specializate in trafic de persoane.

Joi seara, politistul din Pascani a fost dus la Tribunalul Iasi, iar magistratii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.Totodata, in acest caz au fost arestate alte patru persoane - doi membri ai retelei de trafic de carne vie si doi agenti de paza din Roman. Un alt barbat cercetat in acelasi dosar a fost dat in urmarire.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, in perioada octombrie - noiembrie 2012 gruparea ar fi racolat trei fete cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani, care ar fi fost duse la o pensiune din apropierea localitatii Roman, judetul Neamt, unde erau obligate sa intretina relatii seuale cu diversi clienti. Costul unei partide de sex varia intre 50 si 100 de lei.

Sursele citate mai spun ca una dintre tinere a reusit sa depuna plangere, iar ulterior s-a dispus interceptarea convorbirilor telefonice ale traficantilor. Astfel, anchetatorii au stabilit ca unul dintre clientii traficantilor era si politistul Daniel Marian Avarvarei din Pascani, care ar fi intretinut relatii sexuale cu o fata de 14 ani.

Seful Politiei Judetene Iasi, chestor Ioan Scripniciuc, a anuntat, vineri, ca impotriva politistului a fost dispusa de urgenta cercetarea prealabila si ca acesta risca sa fie exclus din Politie.

Sursa: mediafax.ro

Foto: ziarulprofit.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii