A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834506.7057.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ploi slabe si temperaturi de pana la 14 grade aproape in toata tara. Prognoza meteo pentru perioada urmatoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2015, ora 10:01

Ploi slabe si temperaturi de pana la 14 grade aproape in toata tara. Prognoza meteo pentru perioada urmatoare

Articol de Cristian Amariei
Miercuri va ploua local în Moldova, pe spatii mai restranse în Dobrogea si izolat în Muntenia, iar spre seara in zona Carpatilor Orientali vor fi mai ales ninsori. Maximele termice vor fi intre intre 5 si 14 grade.

In Dobrogea si in Baragan cerul va fi innorat, va ploua iar vantul va scadea in intensitate. Temperaturile maxime, vor fi in usoara crestere fata de ziua trecuta.
In Moldova sudica si in nordul Munteniei gasim atmosfera mohorata, cateva ploi si temperaturi in usoara scadere. In jumatatea nordica a Moldovei, innorarile vor fi consistente si vor mai veni ceva ploi, dar in cantitati neinsemnate. Vantul se opreste la moderat iar maximele termice, vor fi in scadere usoara. La noapte in zona de munte va ninge.

Mai scad temperaturile si in nordul Transilvaniei si in Maramures. Vor predomina momentele cu soare iar dupa pranz se vor inregistra cel mult 14 grade Celsius.
In vestul tarii, urmeaza o zi placuta cu mult soare si temperaturi de pana la 13 grade Celsius.

In centrul Romaniei se anunta timp frumos in est si innorari in vest. Ploile pot sa apara doar izolat iar la munte, mai ales catre seara si la noapte vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare.

In sud-vestul tarii, vor fi multi nori dar vom zari trecator si soarele. Nu sunt anuntate precipitatii iar maximele termice vor fi in crestere usoara fata de ieri. In sudul tarii, norii vor fi numerosi insa ploile vor veni doar izolat in Muntenia. Termometrele castiga 3-4 grade fata de ieri.

In Bucuresti, vremea va fi inchisa iar vantul domol. Conditiile de ploaie vor fi reduse, iar maxima va ajunge la valoarea de 10 grade.

La munte, valorile termice vor fi apropiate de cele inregistrate marti, iar precipitatiile vor fi prezente pe arii din ce in ce mai extinse. Pe inserat si la noapte vor predomina ninsorile si se pot acumula 10...15L/mp iar vantul va sufla intre slab si moderat.

Prognoza meteo pentru urmatoarele 3 zile

Joi, innorarile vor persista si temporar vor fi mai ales ninsori. Izolat cantitatile de apa mai pot depasi 10...15 l/mp. Vineri, cerul va fi temporar noros si va ninge local in Muntii Banatului si în nordul Carpatilor Orientali si pe spatii restrânse in rest. Sambata, vor fi innorari temporare noros si pe spatii mici se vor semnala precipitatii mixte, mai ales în masivele sudice si in cele estice.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: prognoza, meteo, vreme, ploi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii