A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661992.6576.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ploi abundente si temperaturi modeste. Prognoza meteo pe trei zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-03-2016, ora 12:02

Ploi abundente si temperaturi modeste. Prognoza meteo pe trei zile

Articol de Madalina Irimia
Miercuri, aria precipitatiilor va cuprinde toata tara, incepand dinspre sud-vest: vor fi ploi, iar spre seara, in estul si in sud-estul Transilvaniei si in nordul si vestul Moldovei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita.

In zona montana, vor predomina ninsorile, mai abundente in Carpatii Meridionali si Orientali, unde se va depune strat nou de zapada. Cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp, iar in sudul Banatului, zona deluroasa din Oltenia, Muntenia si sudul Moldovei se vor cumula 20...25 l/mp si pe arii restranse 35 l/mp. Vantul se sufla cu putere in cea mai mare parte a tarii, iar la munte si in sud va depasi la rafala 50...60 km/h in regiunile sudice si la munte. in aceste conditii, termometrele vor indica la amiaza intre 4 si 12 grade.

In Bucuresti, tot nori, ploi, vant si temperaturi scazute. Se vor acumula in jur de 10 l/mp, vantul va sufla cu peste 50 km/h, iar termometrele vor indica la amiaza in jur de 7 grade.

La munte, cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii, predominant sub forma de ninsoare. Ninsorile vor fi mai abundente in Carpatii Meridionali si Orientali, unde se va depune strat nou de zapada. Cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp, iar izolat 25...30 l/mp. Vantul sufla la rafala cu peste 50...60 km/h. La amiaza vor fi 3 grade la Paltinis, 2 in Predeal, minus 2 la Semenic, 1 grad la Sinaia, 2 la Arieseni si minus 2 sus pe Ceahlau.

Joi, tot vreme mohorata si rece pentru aceasta data, cu temperaturi maxime cuprinse, in general, intre 3 grade in jumatatea de nord a Moldovei si 12 grade in Oltenia. Temporar se vor semnala precipitatii in sudul, centrul si estul teritoriului si pe spatii mai restranse in rest. Vorbim despre ploi, precipitatii mixte in jumatatea de nord a Moldovei, in estul Transilvaniei si dealurile subcarpatice si ninsori la munte. Cantitatile de apa vor mai depasi izolat 15 l/mp. Vantul va avea intensificari temporare in partea de est si sud-est a tarii, unde viteza la rafala va depasi 50 km/h si trecator si in rest.

Si in Bucuresti avem parte de nori, vreme rece si ceva ploi. De la cele 5…6 grade din zori, la amiaza termometrele nu vor indica mai mult de 9 grade. Vantul se mai domoleste si nu mai trece de moderat.

Vineri, precipitatiile se raresc, dar temperaturile raman modeste si vor fi cuprinse intre 2 grade la Suceava si 11…12 grade, izolat in regiunile intracarpatice. In sud-vest va mai ploua, iar la munte, pe arii restranse vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare.

In restul tarii, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei si izolat vor mai fi posibile precipitatii slabe. Vantul va avea sufla cu putere, din cand in cand, in est si sud-est. Dimineata vor fi conditii de bruma in Maramures si nord-vestul Transilvaniei.

Si ziua de vineri se anunta rece in Bucuresti. 3-4 grade in zori si cel mult 10 grade la amiza. Cerul va fi mai mult noros si trecator, mai ales peste zi, este posibil sa mai ploua slab.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii