A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834603.5643.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Plantatia de trandafiri: O afacere "en rose". Cat investesti si ce profit culegi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
17-08-2013, ora 08:00

Plantatia de trandafiri: O afacere "en rose". Cat investesti si ce profit culegi

Articol de Cristian Amariei

O plantatie de mici dimensiuni cu trandafiri poate asigura un venit mediu permanent pentru o familie. "Parfumul" unei astfel de afaceri este dat de veniturile care cresc de la an la an, in timp ce cheltuielile nu "inteapa" atat de tare la buzunare.

"Nu este o cultura foarte greu de intretinut, insa necesita un rulaj permanent de bani. Este un business pentru care este nevoie de multa pricepere si pasiune pentru a lucra cu florile", a spus Andrei Molnar, director al asociatiei Amicii Rozelor din Ciumbrud, judetul Alba.

In cazul unei afaceri cu trandafiri, cele mai mici venituri vor fi obtinute in primul an dupa plantarea butasilor, iar recolta cea mai buna de flori va fi in al treilea an de la plantare.

Business24 prezinta un plan de afaceri pentru o plantatie de 5.000 de mp de trandafiri, pe care il poti consulta in continuarea articolului STARTUP - plantatia de trandafiri: O afacere "en rose". Cat investesti si ce profit culegi pe Business24.ro

Foto: agerpres.ro

     
Tag-uri: afacere, trandafiri, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii