A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835053.1534.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Planta care te scapa de durerile de cap
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-07-2015, ora 11:30

Planta care te scapa de durerile de cap

Articol de Cristian Amariei
Daca neplacutele dureri de cap te chinuie lunar, sau poate chiar mai des, a venit timpul sa scapi pentru totdeauna de ele, cu un remediu natural ieftin si eficient.

Tinctura de brusture, caci despre ea este vorba, este unul dintre cele mai eficiente remedii impotriva durerilor de cap, fiind folosita in acest scop de mai bine de 2.000 de ani.

Trebuie sa stii ca, pe langa faptul ca te scapa de durerile de cap usoare, tinctura de brusture face fata chiar si migrenelor si mai are si alte intrebuintari – poate fi folosita si in scop detoxifiant, scade nivelul colesterolului rau, previne o serie de cancere, precum cel intestinal sau cel de san si poate fi de mare ajutor persoanelor care sufera de diabet.

Obtinuta prin prepararea la rece din radacina de brusture, tinctura poate fi administrata atat intern, cat si extern. Pentru a te bucura de toate beneficiile plantei este indicat sa consulti totusi medicul de familie inainte de a incepe o astfel de cura. Acest lucru este recomandat si pentru ca tinctura de brusture este o solutie hidroalcoolica, avand astfel si o serie de contraindicatii.

Multi spun ca tinctura de brusture echilibreaza organismul, de aici si eliminarea totala a durerilor de cap. Studiile mai recente au aratat chiar ca aceasta planta-minune ar putea chiar opri din replicare virusul HIV. Dupa cum spuneam, cu toate ca nu este foarte cunoscut, brusturele te poate ajuta sa te simti din nou bine, sa uiti de migrene si de ameteli si sa ai din nou pofta de viata.

Tinctura de brusture se gaseste la magazinele naturiste si costa pana in 10 lei.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: planta, durere, cap
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii