A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719814560.0859.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Planta care iti prelungeste viata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-08-2015, ora 08:55

Planta care iti prelungeste viata

Articol de Madalina Irimia
Obligeana este considerata, in medicina traditionala chineza, o planta cu puternice proprietati de vindecare. Afla ce boli poti trata cu ea!

Obligeana sau crinul de apa este o planta originara din India, care creste in locuri mlastinoase si infloreste in perioada iunie – august. Pentru sanatate sunt indicati rizomii de obligeana, care pot fi culesi primavara si toamna sau pot fi cumparati de la Plafar.

Beneficiile obligenei

Obligeana este eficienta in tratarea a numeroase boli, potrivit cuisineandhealth.com. Este indicata pentru cei care au probleme cu ficatul sau cu aparatul digestiv, ajuta la eliminarea pietrelor la rinichi, calmeaza palpitatiile, regleaza secretia bilei, scade febra si trateaza bronsita sau pneumonia, imbunatateste circulatia si este foarte benefica in tratarea reumatismului si a gutei. in plus, obligeana imbunatateste puterea de concentrare si memoria, trateaza angina, te scapa de respiratia urat mirositoare, gingivita sau alte infectii ale gurii si purifica sangele.Pentru bolile sistemului nervos este indicat uleiul de obligeana.

Daca vrei sa te lasi de fumat, poti mesteca obligeana uscata, pentru ca elimina dorinta de a consuma nicotina. Nu te ingrijora ca ar putea avea un gust neplacut, pentru ca seamana cu scotisoara.

Cel mai usor mod de a consuma, insa, obligeana este sub forma de ceai. tine cont ca orice tratament alternativ trebuie discutat cu medicul de familie.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: planta, viata, obligeana
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii