A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674823.3159.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Planseul pedalier al unui autoturism „dublat” cu tigari de contrabanda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-03-2014, ora 14:14

Planseul pedalier al unui autoturism „dublat” cu tigari de contrabanda

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, aproximativ 7.000 de tigarete intr-un locas special amenajat in autoturismul condus de un barbat cu dubla cetatenie.

Astazi, in jurul orei 09.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru a intra in tara, un barbat cu dubla cetatenie romana si R. Moldova in varsta de 37 de ani, conducand un autoturism marca Honda.

Avand la baza valorificarea unei informatii, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.

In urma efectuarii controlului, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate intr-un locas special amenajat in planseul pedalier al autoturismului, 6.980 de tigarete marca Ashima.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 3.106 lei, si a autoturismului, in valoare de 6.750 lei, in vederea confiscarii, iar cetateanul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii